Norske gutter har sex homo sex snap

Kvinner omtales generelt svært lite i skrifter fra antikken. Menn skrev om menn, for menn. Kvinner tilhørte ikke den offentlige sfæren i særlig grad, sier Hatlen. Men det var en vesentlig forskjell på homosex i den greske og den romerske antikken. Hos de gamle grekerne ble et seksuelt forhold mellom en eldre og en yngre mann godtatt.

Kjente skikkelser som Sokrates, Platon, Aristoteles og Aleksander den store var alle henholdsvis lærere og studenter og hadde etter all sannsynlighet et seksuelt forhold til hverandre. Hos romerne derimot så det ut til å være greit å ha sex med menn, kun hvis man var den aktive part, forteller historiker Bjørn Bandlien fra UiO.

Siden den første vestlige skriftkulturen vi kjenner til kommer fra antikken, kan vi si at forhold med samme kjønn er beskrevet omtrent så lenge som vi har hatt en skriftkultur, men det finnes for eksempel også egyptiske myter som inneholder forhold mellom samme kjønn.

Keiseren Heliogabal skal til og med ha ønsket et kjønnsskifte noe hoffkirurgen, klokt nok, ikke våget å etterkomme. Det finnes mange tekster som omtaler homoseksualitet. Satyricon av Petronius forteller for eksempel om opplevelsene til to mannlige elskere. Ovid som skrev Kunsten å elske , nevner også homoseksualitet som alternativ — selv om han selv foretrakk kvinner, sier Jan Frode Hatlen.

Også homoerotisk kjærlighetslitteratur av og med kvinner var sentralt i antikken. En av de mest kjente dikterne er Sapfo fra øya Lesbos, derav betegnelsen lesbisk.

Selv om kvinner var mer eller mindre undertrykt på denne tiden er Sapfo mer kjent som en dyktig dikter enn som en av få kvinnelige diktere. Ut fra Sapfos dikt hadde hun flere kvinnelige kjærester og det er derfor vanlig å betrakte henne som lesbisk. Thea forteller imidlertid at det i moderne forstand, nærmest er umulig å svare på om Sapfo var lesbisk eller ikke.

Grammatikken på gresk viser kjønnet til den som snakker. I Sapfos tekster er det kvinnelige «jeg» tiltrukket av andre kvinner. Dette synet på sex mellom menn endret seg i løpet av overgangen mellom antikken og middelalderen. Hatlen mener det er mye knyttet til fremveksten av kristendommen og kirken. I det hele tatt er det en utvikling fra tallet at romernes mangel på medfølelse for minoriteter gradvis forsvant og at minoriteter, religiøse som seksuelle, synes å være under stadig sterkere press.

Også fra Norden kan vi spore seksuelt begjær, menn imellom, langt tilbake i tid. Homosynet i vikingtiden likner synet fra den romerske antikken. Her spiller maktbalansen en avgjørende rolle- så lenge man er den aktive part, både når det gjelder menn og kvinner, er det akseptert. På den tiden var omtrent en fjerdedel av den norske befolkningen slaver. Det var særlig denne gruppen som risikerte å bli voldtatt av sine herrer, forteller historiker Bjørn Bandlien.

Et av de mest kjente beskyldningene var likevel mot en mektig konge. Harald Hardråde ble i et dikt beskylt for å ha hatt sex med en annen mann, som den passive part i et homoseksuelt forhold. Det er ingen tegn til noe spesielt kjærlighetsforhold mellom to menn eller to kvinner. De fleste hadde koner ved siden av seksuelle forhold og barn var veldig viktig, men man kan jo tenke seg at noen av de ugifte mennene i vikingtiden egentlig fra homofile, sier Bandlien.

Historien blir med tiden mer komplisert. Homofile forsvinner fra offentligheten og kildematerialet gir ikke den samme oversikten over seksuelle praksiser slik som tidligere. Hatlen forteller at den vestlige seksualiteten endret seg drastisk i denne perioden, men at det handler om en større kulturell forandring som i stor grad kan kobles til kristendommens utvikling. Sodomi, kjent som analsex, oral sex og sex med dyr, hadde også dødsstraff, forteller Hatlen. Professor i teologi Halvor Moxnes mener det er populært å si at det ble galt å være homofil da bibelen kom, mens sannheten er noe annerledes.

Det gamle testamentet avviste det. Det var disse tankene ble overtatt av de første kristne i Det nye testamentet. Synet på kjærlighet og seksualitet mellom samme kjønn endret seg med andre ord ikke med bibelens inntog.

Jødisk kultur forkastet det allerede- en holdning som vokste videre inn i kristendommen. I Det gamle testamentet var barn avgjørende innenfor et tradisjonelt samfunn. Sex med mål om nytelse, lyst og begjær fremfor forplantning ble sett på som negativt.

Også synet på mannsrollen kan knyttes til dette- å ha sex med en annen mann kunne bli sett som umandig, sier Moxnes. Enkelte kilder påstår at homofili i Renessansen, gikk fra å være lovlig over store deler i Europa, til å bli en handling som kunne få døden til følge.

Middelalderhistoriker Richard Holt mener det er en overdrivelse. Trakassering av meddebattant er. Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Krenking av privatlivets fred. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk.

Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende.

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Hvorfor tror folk jeg er homo? Åkey, til å begynne med så fortalte kompisen min i helgen at han en del ganger har måttet "forsvare" meg fordi at en del folk har trodd at jeg kanskje var homo.

Eg hører det en del ganger selv Kompisen min sier at Kim er bare Kim Og selv så er jeg helt sikker på at eg ikke er det. Eg elsker det motsatte kjønn, dater det motsatte kjønn, snur meg etter det motsatte kjønn, ligger med det motsatte kjønn, forelsker meg i det motsatte kjønn og føler det skikkelig ubehagelig i diverse situasjoner som kan være litt for nært en annen gutt.. Tar det med god humor og sier sorry, men eg e nok ikke d Så hva er det liksom homotempelet kommer av?

Sisst jeg sjekket er en homo en mann som tiltrekkes av en annen mann.. Så hvorfor er man homo fordi man har sider som kan være femi? Er det fordi homoer også er femi? Men er folk klar over at selv om en gutt har femminine trekk, så puler han ikke på andre menn liksom? Man er den man er, enten om man vil være en steinhard matcho gutt som tror at han er for god for alle damer, eller en myk snill, søt, liten følsom "guttunge" Har vært på fest med sinnsykt femie gutter, men aldri stemplet dem for folk som puler andre gutter, før eg visste helt sikkert at han var det..

Tiltrekkes jenter av gutter som viser en litt femi side av seg selv basert på f,. Du forklarer det jo selv. Fordi du er så fordømt femi. Det er ikke mer komplisert enn som så. Ikke bry deg om det. Hvis du er helt sikker på at du er hetero så er det vel ikke noe problem? Jeg har også fått høre folk så tvil om min legning. Dette har nok noe med at jeg stadig kødder med det. Feks blunker til andre gutter, gjøre bevegelser med tunga kun for moroskyld. Kanskje også det har noe med måten jeg snakker på og ler.

Veitafaen men jeg bryr meg ikke. At folk sår tvil om min legning får de bare gjøre. Jeg veit med meg selv at jeg er hetero og hadde jeg vært noe annet hadde jeg ikke skammet meg over det. Jeg kjenner mange homoer og bifile, og noen av de er mine nærmeste venner. Synes folk bare e så føkkings dømmende til tider.

...

Menn skrev om menn, for menn. Kvinner tilhørte ikke den offentlige sfæren i særlig grad, sier Hatlen. Men det var en vesentlig forskjell på homosex i den greske og den romerske antikken. Hos de gamle grekerne ble et seksuelt forhold mellom en eldre og en yngre mann godtatt. Kjente skikkelser som Sokrates, Platon, Aristoteles og Aleksander den store var alle henholdsvis lærere og studenter og hadde etter all sannsynlighet et seksuelt forhold til hverandre.

Hos romerne derimot så det ut til å være greit å ha sex med menn, kun hvis man var den aktive part, forteller historiker Bjørn Bandlien fra UiO. Siden den første vestlige skriftkulturen vi kjenner til kommer fra antikken, kan vi si at forhold med samme kjønn er beskrevet omtrent så lenge som vi har hatt en skriftkultur, men det finnes for eksempel også egyptiske myter som inneholder forhold mellom samme kjønn.

Keiseren Heliogabal skal til og med ha ønsket et kjønnsskifte noe hoffkirurgen, klokt nok, ikke våget å etterkomme. Det finnes mange tekster som omtaler homoseksualitet. Satyricon av Petronius forteller for eksempel om opplevelsene til to mannlige elskere. Ovid som skrev Kunsten å elske , nevner også homoseksualitet som alternativ — selv om han selv foretrakk kvinner, sier Jan Frode Hatlen.

Også homoerotisk kjærlighetslitteratur av og med kvinner var sentralt i antikken. En av de mest kjente dikterne er Sapfo fra øya Lesbos, derav betegnelsen lesbisk. Selv om kvinner var mer eller mindre undertrykt på denne tiden er Sapfo mer kjent som en dyktig dikter enn som en av få kvinnelige diktere. Ut fra Sapfos dikt hadde hun flere kvinnelige kjærester og det er derfor vanlig å betrakte henne som lesbisk.

Thea forteller imidlertid at det i moderne forstand, nærmest er umulig å svare på om Sapfo var lesbisk eller ikke. Grammatikken på gresk viser kjønnet til den som snakker. I Sapfos tekster er det kvinnelige «jeg» tiltrukket av andre kvinner. Dette synet på sex mellom menn endret seg i løpet av overgangen mellom antikken og middelalderen.

Hatlen mener det er mye knyttet til fremveksten av kristendommen og kirken. I det hele tatt er det en utvikling fra tallet at romernes mangel på medfølelse for minoriteter gradvis forsvant og at minoriteter, religiøse som seksuelle, synes å være under stadig sterkere press. Også fra Norden kan vi spore seksuelt begjær, menn imellom, langt tilbake i tid. Homosynet i vikingtiden likner synet fra den romerske antikken.

Her spiller maktbalansen en avgjørende rolle- så lenge man er den aktive part, både når det gjelder menn og kvinner, er det akseptert. På den tiden var omtrent en fjerdedel av den norske befolkningen slaver. Det var særlig denne gruppen som risikerte å bli voldtatt av sine herrer, forteller historiker Bjørn Bandlien. Et av de mest kjente beskyldningene var likevel mot en mektig konge. Harald Hardråde ble i et dikt beskylt for å ha hatt sex med en annen mann, som den passive part i et homoseksuelt forhold.

Det er ingen tegn til noe spesielt kjærlighetsforhold mellom to menn eller to kvinner. De fleste hadde koner ved siden av seksuelle forhold og barn var veldig viktig, men man kan jo tenke seg at noen av de ugifte mennene i vikingtiden egentlig fra homofile, sier Bandlien. Historien blir med tiden mer komplisert. Homofile forsvinner fra offentligheten og kildematerialet gir ikke den samme oversikten over seksuelle praksiser slik som tidligere. Hatlen forteller at den vestlige seksualiteten endret seg drastisk i denne perioden, men at det handler om en større kulturell forandring som i stor grad kan kobles til kristendommens utvikling.

Sodomi, kjent som analsex, oral sex og sex med dyr, hadde også dødsstraff, forteller Hatlen. Professor i teologi Halvor Moxnes mener det er populært å si at det ble galt å være homofil da bibelen kom, mens sannheten er noe annerledes. Det gamle testamentet avviste det.

Det var disse tankene ble overtatt av de første kristne i Det nye testamentet. Synet på kjærlighet og seksualitet mellom samme kjønn endret seg med andre ord ikke med bibelens inntog. Jødisk kultur forkastet det allerede- en holdning som vokste videre inn i kristendommen. I Det gamle testamentet var barn avgjørende innenfor et tradisjonelt samfunn. Sex med mål om nytelse, lyst og begjær fremfor forplantning ble sett på som negativt.

Også synet på mannsrollen kan knyttes til dette- å ha sex med en annen mann kunne bli sett som umandig, sier Moxnes. Enkelte kilder påstår at homofili i Renessansen, gikk fra å være lovlig over store deler i Europa, til å bli en handling som kunne få døden til følge. Middelalderhistoriker Richard Holt mener det er en overdrivelse. Vi vet veldig lite om homoseksualitet både i middelalderen og renessansen, selv om vi har noen skikkelser som for eksempel Michelangelo — han var veldig seksuelt aktiv, og det har vi kilder på.

Jeg blir bare heilt stressa over folk gutter som hele tiden analyserer andre gutter som noen kjerringer Ingenting å ta seg nær av. Spøk det heller bort med at "det kan jo se ut til at jeg har et større marked" eller noe annet fjas.

Så lenge du vet du er hetero så har det vel ingenting å si hva andre tror? Har selv kompiser som har blitt tatt for å være homo uten at de er feminine eller på annen måte "stereotyp homo".

De har bare gått lenge uten dame La folk få tro hva de vil. Ingenting å skamme seg over nei, men faktum er at de fleste som oppdager at de er homofile sliter en del med dette. Poenget mitt er at hvis gutter skal sitte der som noen kjerringer å analysere andre gutter, er det på høy tid å ta en titt på seg selv.

All hylingen fra folk som tror de vet at noen er homo er til å få gress i ørene av. Jeg tror at en gutt er homo når han seriøst legger ann på en annen gutt, klår på en annen gutt, flørter med en annen gutt.. Hvis en gutt kanskje hadde et par trekk som er "femi" i mine øyne holder eg fint kjeft og lar han få være den han er uten å hyle rundt på andre folk for å stille spørsmål til hans legning. Det hele er som en forbanna tragisk heksejakt Problemet til trådstarter er ikke til å kimse av.

Hvis man av en eller annen grunn blir tatt for å være homo vil dette spre seg, og det vil selvsagt bli vanskeligere å skaffe seg omgang med det motsatte kjønn da disse tror han er homo. Og når personen ikke får omgang med damer, vil homoryktet bli forsterket.

Med andre ord en vond sirkel. Jeg vet ikke hvordan dette er i trådstarters tilfelle, men på generelt grunnlag vil jeg anta at det fortoner seg slikt. Ellers har man nok til en viss grad seg selv å takke når man blir tatt for homo. Gange, klesstil, språkføring kan man gjøre noe med.

Jeg er likevel helt enig i at det er en uting at man skal analysere andre og deretter plasserer en person som homo. Det er for ille at når en person er snill, hyggelig og velkledd, så er man liksom homo, som om homser har monopol på disse tingene. Det er også ille at en person omtrent må dementere at han ikke er homo, som om man er skyldig inntil det motsatte er bevist. Jeg ønsker trådstarter all mulig lykke til, og håper at dette problemet forsvinner.

Hvis en fyr er seriøst femi tar jeg det for gitt at han er homo. Kall meg fordomsfull, men det virker på meg som om det stemmer bra. Vet ikke om en eneste femi hetero gutt, og alle homser jeg vet om er femi. De som mener jeg tar feil kan jo nevne ett par femi heterokjendiser og ett par ikke-femi homokjendiser Har hatt et forhold med ei utrolig herlig jente i 4 år og da det tok slutt har det vært litt av og på med div.

Så jeg vil ikke tro at det ligger noe "rykte" over meg. Eneste var at en kompis hadde nevt for meg at det var noen som innbillte seg det en gang.. Er ikke pakkistaner selv om jeg kjører pakkistralla: Pakistanere blir ikke homo. Jeg lurer på hvorfor alle går ut fra at jeg er hetero. Burde jeg bli fornærma? Det er neimen ikke godt å si lenger hvem som er hva. Alle er skruller nå til dags. Menn er de nye kvinnene. Henvendelser om denne tjenesten: Moderator Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Tora Bakke Håndlykken Politisk redaktør: VG Nett har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

: Norske gutter har sex homo sex snap

Omegle homoseksuell alternatives male escort poland Eskorte lørenskog sex homoseksuell meldinger
Real escort sex videos absolute czech escort homoseksuell Kjente skikkelser som Sokrates, Platon, Aristoteles og Aleksander den store var alle henholdsvis lærere og studenter og hadde etter all sannsynlighet et seksuelt forhold til hverandre. Det er også ille at en person omtrent må dementere at han ikke er homo, som om man er skyldig inntil det motsatte er bevist. Kall meg fordomsfull, men det virker på meg som om det stemmer bra. Eg hører det en del ganger selv Jeg vet ikke hvordan dette er i trådstarters tilfelle, men på generelt grunnlag vil jeg anta at det fortoner seg slikt.
Massage & bøsse escort villige menn Sex homo for første gang ts eskorte oslo
Norske gutter har sex homo sex snap Alle lærer barna sine at de må passe godt på dem i Norge, slik at de ikke blir påvirka av den norske livsstilen. Først på tallet ble homofili sett på som personer og ikke enkelthandlinger. Det var ikke før tallet at begrepet homoseksualitet kom til Norge -Da knyttet til enkelte handlinger og ikke til personens legning. Åkey, til å begynne med så fortalte kompisen min i helgen at han en del ganger har måttet "forsvare" meg fordi at en del folk har trodd at jeg kanskje var homo. Det er liksom alltid noe man kan peke på. Å være homofil er det verste man kan være i Somalia, på grunn av religionen og kulturen.
For over år siden var homoseksualitet så å si akseptert. Nå kan jeg sitte ved siden av en homofil på cafe uten at det er noe problem. Hvis en gutt kanskje hadde et par trekk som er "femi" i mine øyne holder eg fint kjeft og lar han få være den han er uten å hyle rundt på andre folk for å stille spørsmål til hans legning. Det er ingen tegn til noe spesielt kjærlighetsforhold mellom to menn eller to kvinner. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende.

FOTO SEX NORSK BØSSE WEBCAM CHAT

LOVE CHAT NICE ASS HOMO